Wordpress och enkla CMS

Blogg

Presentation av nya bloggar

Vi har funderat på om vi skall ta steget och köpa hus. Det är långtifrån säkert att vi skall göra detta, men tanken på hus har växt sig allt starkare de senaste åren och jag tror att vi börjar närma oss en punkt var det är dags att bestämma sig. Vi har kollat lite på olika hus som kan vara intressanta för oss, och har väl fastnat för några olika. Genomgående är att det finns kakelugn i husen vi tyckt bäst om. I vissa fall har man dömt ut kakelugnen så att man inte längre får elda i den, men det borde finnas smidiga sätt att komma till rätta med denna typ av problem.

Det går väldigt fort när synen väl börjar försämras, så fort att man knappt hinner uppfatta att det sker en försämring. Plötsligt ser man bara väldigt dåligt när man sitter vid frukostbordet och missuppfattar texten. Jag insåg att jag var i behov av läsglasögon en sådan morgon när familjen och jag åt frukost och jag blev bedd att läsa en upp en artikel som ett av barnen gärna ville höra. Trots mitt kisande och flyttande av tidningen längre och längre bort så blev kiknade familjen av skratt när jag gång på gång förvirrade mig i texten och ombildade ord som jag tyckte att det stod.

Vi har precis börjat handla in allt vårt kontorsmaterial från en för oss ny leverantör och det verkar som att vi träffat helt rätt på första försöket när vi skulle minska utgifterna i verksamheten! Det är en hel del företag som jobbar med att sälja kontorsmaterial och man vet inte riktigt vem som är bäst att ha med att göra. Även om man kan jämföra priser och leveranstider är det viktigt att relationen fungerar och att man snabbt och enkelt kan få tag på de som driver verksamheten.

Jag fick en fråga häromdagen gällande vad jag tycker om arbetskläder och jag har aldrig funderat över det tidigare. Det är i mitt tycke rätt bra med speciella arbetskläder i och med att det känns lättare att släppa jobbet när man är ledig ifall man kan manifestera det genom att inte ha arbetskläder på sig, men det är nog ganska olika hur man ser på det där.

Det finns otroligt mycket utbildningar man kan söka till inom en hel del olika områden, och för egen del har jag funderat på om man skall försöka bli tandläkare i någon form. Jag har förstått att det inte finns någon viss utbildning när det kommer till kosmetisk tandvård, men det är ju någonting man kan gå in på lite senare när man väl har fått intyg att man är tandläkare. En annan sak jag tänkt på är hur man blir akut tandläkare.